Το Piraeus e-banking πιστοποιημένο κατά ISO από το 2004

​​​​

Ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης (International Organization for Standardization, διακριτική ονομασία: ISO), είναι μια διεθνής οργάνωση δημιουργίας και έκδοσης προτύπων που αποτελείται από αντιπροσώπους των εθνικών οργανισμών τυποποίησης. Ο οργανισμός ιδρύθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 1947 και παράγει τα παγκόσμια βιομηχανικά και εμπορικά πρότυπα, τα επονομαζόμενα πρότυπα ISO.

Το Piraeus e-banking αποδεικνύοντας την πρωτοπορία του και την προσήλωση στην ικανοποίηση των πελατών του, είναι η πρώτη ηλεκτρονική τραπεζική στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001 το 2004. Η πιστοποίηση κατά ISO 9001 του Piraeus e-banking επιβραβεύει τη διαρκή προσπάθεια της Τράπεζας Πειραιώς να εντοπίζει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της και να τις υπερκαλύπτει, προσφέροντας ένα πρωτοποριακό πλαίσιο ηλεκτρονικών συναλλαγών με πάρα πολλές δυνατότητες και επιλογές που χαρακτηρίζεται από την ασφάλεια, την ταχύτητα και την ποιότητα.

Για την πιστοποίησή της κατά ISO 9001, το Piraeus e-banking συνεργάσθηκε με την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων PRIORITY A.E. ​

Πώς μπορώ να βοηθήσω;
Virtual Assistant